1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Problem when moving vhost location

Discussion in 'Plesk 10.x for Windows Issues, Fixes, How-To' started by wombat172a, Jun 3, 2012.

  1. wombat172a

    wombat172a Guest

    0
     
    Hi there,

    I'm fairly new to Plesk, and I've been trying to move the location of vhosts from C:\inetpub\vhosts\ to D:\inetpub\vhosts\ using the PP Reconfigurator (currently I don't have any sites/domains setup).

    All seems okay, however when I go to create a subscription/domain files are generated in both the C: location, and the D: location. The folders that get generated are:

    C: httpdocs
    D: anon_ftp, cgi-bin, error_docs, httpdocs, httpsdocs, private, statistics, subdomains, vault_scripts, web_users

    And the httpdocs folders are different as follows:
    C: App_Data, css, img, test
    D: picture_library


    I'm assuming I've missed a trick when moving the vhost location, but I've not got a clue what it is.


    Any ideas/solutions will be greatly appreciated :)
     
  2. wombat172a

    wombat172a Guest

    0
     
    Also, when I create a domain and go to sys_users, home is specified as the C: location.

    And IIS reports to the C: location too.
     
  3. wombat172a

    wombat172a Guest

    0
     
    Think I've got it.


    The table servicenodeproperties contains the following propery:

    server.configuration.HTTPD_VHOSTS_D


    This had not been updated to the new location. Hope this helps others.
     
Loading...