1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Problem with Qmail

Discussion in 'Plesk 9.x for Linux Issues, Fixes, How-To' started by CesarV, Dec 10, 2009.

  1. CesarV

    CesarV Guest

    0
     
    Hi, my name is Cesar and I have a Plesk installed on CentOS 5.4.

    When I try to send email using telnet smtp.expresso.com.br 25, using cesar@expresso.com.br account and I receive a strange email content:

    DomainKey-Status: bad format
    X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 3.2.5 (2008-06-10) on web1.expresso.net.br
    X-Spam-Level: *****
    X-Spam-Status: No, score=5.4 required=7.0 tests=MISSING_DATE,MISSING_HB_SEP,
    MISSING_HEADERS,MISSING_MID,MISSING_SUBJECT autolearn=no version=3.2.5
    Received: (qmail 20220 invoked from network); 10 Dec 2009 11:01:55 -0200
    Received: from filomenoestampare.com.br (187.61.7.99)
    by terramaqcomercial.com.br with SMTP; 10 Dec 2009 11:01:48 -0200
    teste a.

    But I don´t use any these domains filomenoestampare.com.br and terramaqcomercial.com.br. Why I receive this email with others domains and why the email lose from and to address?

    How can I fix this problem?

    Regards.
     
  2. IgorG

    IgorG Forums Analyst Staff Member

    49
    24%
    Joined:
    Oct 27, 2009
    Messages:
    24,572
    Likes Received:
    1,243
    Location:
    Novosibirsk, Russia
    As you can see all these hosts have the same IP address:

    And seems host expresso.com.br has not own A record. I think that you should check your DNS settings for domain.
     
  3. CesarV

    CesarV Guest

    0
     
    About Qmail problem

    I fix the A record for expresso.com.br domain. It works now.

    Thank you.
     
Loading...