1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Problems with HTTPS

Discussion in 'Plesk for Windows - 8.x and Older' started by NoWorldOrder, Sep 27, 2007.

  1. NoWorldOrder

    NoWorldOrder Guest

    0
     
    Hello,

    I have a problem with access to the https map.
    All websites are showing the same page. I searched on the web, and I found a document in the SW Soft website:

    http://kb.swsoft.com/en/2166

    We did this but still no result.
    After that we found something that all websites have one HTTPS unless you use different maps.
    Well no problem at all. But how do I first fix the above.

    What we want:

    1. HTTPS with a blanco page. So customers won’t see the https website from somebody else
    2. After that we will setup the special folders in Plesk for https

    So: does somebody know how I change the current default page in https?
    Because all are forwarded to one single domain now. I would be glad if you can give me some information.
     
  2. bizstreet

    bizstreet Guest

    0
     
    Are you using SSL Support on a shared ip?

    In Windows if one domain (example abc.com) has SSL support on a shared ip, will domains in that shared ip will show abc.com's page on https

    Remove SSL Support from abc.com or put abc.com in a dedicated (exclusive) ip.
     
Loading...