1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Qmail error I_wasn't_able_to_establish_an_SMTP_connection

Discussion in 'Plesk 9.x for Linux Issues, Fixes, How-To' started by mkrve, Mar 15, 2010.

  1. mkrve

    mkrve Guest

    0
     
    Hello,

    We have Plesk Parallels 9.3 running on Debian.
    We have a couple of domains running on it.
    for 2 of those domains we do not want Plesk to handle the email. That email should be directed to our office Exchange server.

    We are using a external DNS, where the MX records are configured correct.
    In Plesk we have turned off the "Activate mail service on domain" for these domains.

    Now, when we mail to this domain from somewhere other then our webserver. It goes ok and mail is delivered on our exchange server. But when we try to mail to this domain from the webserver, we get a error:

    deferral: Sorry,_I_wasn't_able_to_establish_an_SMTP_connection._(#4.4.1)/

    i did a nslookup for the MX records for the domain.
    This is pointing correctly to our exchange server.
    and i can also make a telnet connection to our exchange server on port 25 from the webserver.

    This setup worked before we upgraded plesk to version 9

    How can we fix this?
     
  2. IgorG

    IgorG Forums Analyst Staff Member

    49
    24%
    Joined:
    Oct 27, 2009
    Messages:
    24,572
    Likes Received:
    1,243
    Location:
    Novosibirsk, Russia
Loading...