1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice

QMail Issues

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by c1markp, Aug 17, 2005.

  1. c1markp

    c1markp Guest

    0
     
    I have Plesk 7.5.3 Reloaded on Fedora Core and I'm having a couple problems with qmail.

    1. When I go to send a message I get the annoying 30 second delay. I 've change /etc/xinetd.d/smtp_psa to include
    server_args = -Rt0

    yes there is space on either side. I also setup the firewal to REJECT rather than drop packets with a source and destination of 113.


    2. I get a lot of '553 sorry, that domain isn't in my list of allowed rcpthosts (#5.7.1)' messages with SMTP_Auth both with Auth and pop3 before smtp features. I've setup whitelists for a couple locations for now, but that won't work for all our clients.

    Any help would be appreciated.
     
  2. hardweb

    hardweb Guest

    0
     
    1. Restart xinetd with:

    /etc/init.d/xinetd restart

    2. Are you sure that you use the SMTP authentication in the email client? Also execute:

    /usr/local/psa/admin/bin/mchk

    It will regenerate the qmail control files.
     
  3. c1markp

    c1markp Guest

    0
     
    Re: 553 errors:
    All my users with the rcpthost thing are authenticating, and it only happens with some external hosts, not all.

    Re: Delay with SMTP

    I have restarted xinetd many times. I also tried using -R as well as -Rt0 and restarting xinetd.

    I setup a new firewall rule to accept all incoming connections with a source of anything and a destination of 113. I still get the delay. Other users don't get a delay at all.
     
  4. LiquidSolid

    LiquidSolid Guest

    0
     
    Does your e-mail get checked against MAPS RBL? If so you might wanna try other servers to check against as well.

    rgds,

    LiquidSolid
     
Loading...