1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Send mail with domain name don't work

Discussion in 'Plesk 10.x for Linux Issues, Fixes, How-To' started by ZbyněkN, Aug 1, 2012.

  1. ZbyněkN

    ZbyněkN Guest

    0
     
    Parallels Plesk Panel, 10.4.4, 40, os_Ubuntu 10.04, GenuineIntel, Intel(R) Celeron(R) CPU 220 @ 1.20GHz

    Hi I have a domain (for example) test.com and email info@test.com. Now when I send email from the domain it do nothing. In mail.log is this:

    I found only this difference to other my domain:
    this domain -> Handlers Filter before-local for qmail started
    other domain -> Handlers Filter before-remote for qmail started

    Can you help me with this problem??
    Thanks Zbynek
     
  2. ZbyněkN

    ZbyněkN Guest

    0
     
    Please, can somebody answer my question??
    Thanks
     
  3. AndyM***

    AndyM*** New Pleskian

    10
     
    Joined:
    Sep 27, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hi, I have just seen your thread and I having exactly the same issue. I can receive emails but cannot send them from a new email address using our company name. It just states 'offline'?
     
  4. abdi

    abdi Platinum Pleskian

    31
    18%
    Joined:
    May 14, 2006
    Messages:
    2,913
    Likes Received:
    60
    Are you sending through Webmail or Pop3 (Mail client like outlook express)
     
Loading...