1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

strange migration problem/error

Discussion in 'Plesk 10.x for Linux Issues, Fixes, How-To' started by Softterrier, Apr 14, 2012.

  1. Softterrier

    Softterrier Guest

    0
     
    Hallo Sirs,

    unfortunately I got an interrupt during a migration process.
    The error message is the following (s. also attachments
    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
    <restore status="error" log-location="">
    <deploy status="error" log-location="">
    <message code="" severity="error" id="">
    <description>PMMCli was finished with exit code 1</description>
    </message>
    </deploy>
    </restore>

    Migration happened from a Debian server to an Ubuntu server (both have actual op.sys. and the same Plesk version)
    Both are configured in Customized-Mode (i.e. no reseller mode!).
    I attached error log files.
    The attached log files show some processes. But I cannot conclude anything from it.
    The log pmmcli.log does not show any problem allthough I had this final error message in my browser...

    Please tell me...
    1.) ...what the error message means
    2.) ...how I can avoid this error in the future
    3.) ...how I can repeat a migration (any special conditions?)
    4.) ...all the conditions (between two servers) that have to be fulfilled so that there should not occure a migration problem.

    Many thanks for your detailed answers!

    Best regards,
    Falk Hertel
     

    Attached Files:

    Last edited by a moderator: Apr 14, 2012
Loading...