1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Unable to get webmail password!

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by seanstephens, Jul 20, 2005.

  1. seanstephens

    seanstephens Guest

    0
     
    Whenever I go to the webmail.SOMEDOMAIN.ca on my server I get this error message:

    "Unable to get webmail password!"

    in a little javascript popup. this is a fresh install, what is this and where is it comming from?? Any and all help is much appreciated.

    Cheers
     
  2. seanstephens

    seanstephens Guest

    0
     
    Updated!!!

    Ok, I found the reason that javascript popup, the .webmail.shadow file was missing. Now after I 'touch' ed the file I get this message "DB Error: connect failed" So I went into mysql and found that the horde database isnt even installed.

    So I --force an rpm install of the horde rpms and still nothing? So why didnt this get installed correctly? and how do I get it to install correctly

    :confused:

    Thanks
     
  3. seanstephens

    seanstephens Guest

    0
     
    SOLVED!

    Ok I solved it. All I did was remove all the horde rpms and then re-install them again. It didnt work the first time I tried but I didnt remove the rpms first. So if anybody is having trouble, try removing the rpms first then re-installing them.

    Cheers
     
Loading...