1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Upgraded to 7.5.4, but plesk says its still 7.5.2

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by panaman, Oct 2, 2005.

  1. panaman

    panaman Guest

    0
     
    Ok.... basically ran the updater through the web interface... got that tomcat error 1062...

    did some searching and found out i needed to remove the tomcat from the mysql db by doing this:
    # mysql -uadmin -p`cat /etc/psa/.psa.shadow` psa -e"delete from Components where name='tomcat'"

    I did that..
    then i ran /usr/local/psa/admin/bin/autoinstaller

    install the everything..
    no errors

    but when i log into plesk it says its still 7.5.2
    # rpm -qa psa
    psa-7.5.2-rhel3.build75050130.17
    psa-7.5.4-rhel3.build75050824.12

    Running Redhat RHEL 3
     
  2. rcamurca

    rcamurca Guest

    0
     
    Same problem here. Im looking for a fix but no sucess. I upgraded a lot of servers from 7.5.3 to 7.5.4 with no prob. Upgrading from 7.5.2 to 7.5.4 i got this issue... :confused:
     
  3. rcamurca

    rcamurca Guest

    0
     
    BTW, i upgraded manually by rpms.
    I dont trust Plesk Autoupdater yet. Ive read a lot of scary stuff
     
  4. rcamurca

    rcamurca Guest

    0
     
Loading...