1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Using CDO to send emails

Discussion in 'Plesk for Windows - 8.x and Older' started by jacko@, Aug 13, 2006.

  1. jacko@

    jacko@ Guest

    0
     
    Hi,

    I'm trying to do a very simple script to send emails using CDO on a Windows 2003 Web Edition server running Plesk 7.5.

    The script is simple:

    "
    <%
    Set myMail=CreateObject("CDO.Message")
    myMail.Subject="Sending email with CDO"
    myMail.From="emailfrom"
    myMail.To="emailto"
    myMail.TextBody="This is a message."
    myMail.Send()
    set myMail=nothing

    response.redirect "contact.asp"
    response.end
    %>
    "

    But I keep getting an application error and the following message in the logs:

    06-08-09 13:33:10 W3SVC23235 HOSTNAME 10.10.149.150 GET /a.asp |7|80040220|The__SendUsing__configuration_value_is_invalid.__ 80 - 10.10.195.183 HTTP/1.1 Mozilla/5.0+(Windows;+U;+Windows+NT+5.1;+en-GB;+rv:1.8.0.6)+Gecko/20060728+Firefox/1.5.0.6 - - www.domain.com 500 0 0 1628 420 515

    Any ideas what the problem might be?

    I was wondering if it was something to do with MailEnable/MS Virtual SMTP server or possibly the webserver settings it self?

    Thanks,
    Jacko
     
  2. jacko@

    jacko@ Guest

    0
     
    Modified the scripts smtpserverport to 8025 and allowed 127.0.0.1 to relay through MS Virtual SMTP server. All good now.
     
Loading...