1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Web Deploy publishing in status "switched off"

Discussion in 'Plesk 10.x for Windows Issues, Fixes, How-To' started by yauhenyc, Nov 22, 2011.

  1. yauhenyc

    yauhenyc New Pleskian

    16
    60%
    Joined:
    Mar 28, 2011
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Hello,

    Installed Windwos Server 2008 r2, IIS, plesk 10.4 trial.
    Installed Web Deploy 2.0 used help (without SSL)
    http://download1.parallels.com/Ples...nistration-guide/index.htm?fileName=69594.htm

    On screen Tools & Settings > Server Components I have component Web Publishing.

    But when creating Subscription I have

    Property Subscription value Plan value Available value Affected sites
    Web Deploy publishing switched off switched on switched off namesite.com
     
  2. Sergey L

    Sergey L Golden Pleskian Staff Member

    32
    43%
    Joined:
    Aug 10, 2006
    Messages:
    1,195
    Likes Received:
    30
    Hi, did you enable Webdeploy in Service Plan?
     
  3. yauhenyc

    yauhenyc New Pleskian

    16
    60%
    Joined:
    Mar 28, 2011
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Home>Tools & Settings>Parallels Plesk Panel Components Management
    [​IMG]

    Home> Service Plans > Editing Unlimited
    [​IMG]

    Adding Subscription1
    [​IMG]

    Adding Subscription1
    [​IMG]
     
    Last edited: Nov 28, 2011
  4. PavelV

    PavelV Plesk for Windows Staff Member

    28
     
    Joined:
    Nov 15, 2010
    Messages:
    251
    Likes Received:
    15
    As I see, you have not detected Web Deploy on server level (in category Web publishing there is no components detected). Please try to click on Refresh button on Server Components screen.
     
  5. yauhenyc

    yauhenyc New Pleskian

    16
    60%
    Joined:
    Mar 28, 2011
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    iis-option
    [​IMG]

    webdeploy
    [​IMG]

    Plesk components
    [​IMG]

    I disabled firewall and reboot server, but nothing changed.

    [​IMG]
     
  6. PavelV

    PavelV Plesk for Windows Staff Member

    28
     
    Joined:
    Nov 15, 2010
    Messages:
    251
    Likes Received:
    15
    From screenshots you have provided it looks like you have installed WebMatrix on your server. But WebMatrix is client-side application. You need to install "Web Deployment Tool" on your server. It will be detected by Plesk. I have attached screenshot. Maybe this is the issue.
     

    Attached Files:

  7. yauhenyc

    yauhenyc New Pleskian

    16
    60%
    Joined:
    Mar 28, 2011
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Installed "Web Deployment Tool", but question not resolved.

    Installation step-by-step:
    1. Install server windows 2008 r2 Std.
    2. Add role IIS 7.5 (full)
    3. Add .Net 4
    4. Add Web Deployment Tool
    5. Add ASP MVC 3
    6. Install Plesk 10.4
    7. Add trial license for Plesk

    [​IMG]

    <a href="http://savepic.su/905239.htm" target="_blank" ><img src="http://savepic.su/905239m.jpg" border="0" alt="Изображение - savepic.su — сервис хранения изображений" /></a>

    <a href="http://savepic.su/896023.htm" target="_blank" ><img src="http://savepic.su/896023m.jpg" border="0" alt="Изображение - savepic.su — сервис хранения изображений" /></a>

    <a href="http://savepic.su/893975.htm" target="_blank" ><img src="http://savepic.su/893975m.jpg" border="0" alt="Изображение - savepic.su — сервис хранения изображений" /></a>

    Are you can view server and say what I do not correct?

    I sent data for connecting to server to you private.
     
  8. PavelV

    PavelV Plesk for Windows Staff Member

    28
     
    Joined:
    Nov 15, 2010
    Messages:
    251
    Likes Received:
    15
    I have answered in private message.

    For all: issue is that if both WebDeploy 1 and WebDeploy 2 are installed simultaneously and in registry WebDeploy 1 is installed as default one, Plesk will not detect WebDeploy 2 properly.

    We will try to reproduce this issue and fix in one of the following updates.
     
Loading...