1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice

0x800CCC0F when trying to send email from outlook express

Discussion in 'Plesk for Windows - 8.x and Older' started by idc1124, Dec 12, 2004.

  1. idc1124

    idc1124 Guest

    0
     
    Hi,
    I'm getting a 0x800CCC0F error from outlook express when trying to send e-mail through my domain e-mail. the error is:


    Your server has unexpectedly terminated the connection. Possible causes for this include server problems, network problems, or a long period of inactivity. Account: 'mail.totalwebhq.com', Server: 'mail.totalwebhq.com', Protocol: SMTP, Port: 25, Secure(SSL): No, Error Number: 0x800CCC0F


    The outlook settings are,

    incoming & outgoing are: mail.mydomain.com

    Username: sales@mydomain.com

    password:********

    SPA: unchecked

    Outgoing mail server:
    My server requires authenication: check with use same setting
    as incoming check & SPA uncheck

    outgoing smtp port: 25

    ssl: uncheck

    incoming pop3 port 110

    ssl: uncheck

    Server setting:
    allow mail relay: check

    allow relay from authenicated senders: check with mailenable/integrated authenication check.

    everything else: uncheck

    I am able to receive mail through outlook express. The server doesn't have a firewall & is running Win 2003 server and Plesk 7.0
    with up to date SP. Mail Enable verison 1.73.
    Is there anything that I am missing that would cause this?
    Thanks
     
  2. Good Idea

    Good Idea Guest

    0
     
  3. ebarratt

    ebarratt Guest

    0
     
    exact issue

    I am having the same exact issue with the same exact specifications. It does authenticate properly with the mail client if you use the domain owners password rather than the email users password for some reason. Anyone one know why this is happening?
    domain: www.mygooglespace.com
    domain login: xxxx
    domain pass: xxxx

    mail account
    mail login: support@mygooglespace.com
    mail pass: testtest


    If i setup the mail client it will not authenicate unless I use the domain password and not the mail accounts password. Is there a way to fix this issue?
     
  4. Just4Clicks

    Just4Clicks Guest

    0
     
    Anyone resolve this issue...? My Redhat Plesk box worked just fine...this windows box is a nightmare. Who'd have thought ...
     
  5. xyla

    xyla Guest

    0
     
    Have the same problem. Who has the solution?
     
Loading...