1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Apache failing, assistance requested

Discussion in 'Plesk 11.x for Linux' started by ttremain, Nov 12, 2012.

  1. ttremain

    ttremain New Pleskian

    10
     
    Joined:
    Nov 12, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    11.0.9 Update #24

    Apache logs reveal the following:

    2012-11-13 14:08:35: (connections.c.309) SSL: 1 error:1407609C:SSL routines:SSL23_GET_CLIENT_HELLO:http request
    Service /etc/init.d/httpd failed to start
    Service /etc/init.d/httpd failed to start
    2012-11-13 14:15:04: (mod_fastcgi.c.2746) FastCGI-stderr: PleskUtilException: /usr/local/psa/admin/bin/apache_control_adapter '--start' failed with message: Service /etc/init.d/httpd failed to start
    Service /etc/init.d/httpd failed to start
    file: /usr/local/psa/admin/plib/common_func.php3
    line: 1071
    code: 0
    trace: #0 /usr/local/psa/admin/plib/class.ServiceControl.php(497): util_exec('apache_control_...', Array)
    #1 /usr/local/psa/admin/htdocs/server/restart_services.php(22): ServiceControl->action()
    #2 /usr/local/psa/admin/htdocs/plesk.php(61): require('/usr/local/psa/...')
    #3 {main}


    Any ideas?
     
Loading...