1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice

App Vault Packages not showing up

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by willlangford, Jul 19, 2005.

  1. willlangford

    willlangford Guest

    0
     
    has anyone had an issue where app bault packages arent showing up in domains? only two are showing up on my domains.

    thanks,
    ~William
     
  2. serve-you.net

    serve-you.net Guest

    0
     
    Did you "enable" the apps in the admin control panel?
     
  3. willlangford

    willlangford Guest

    0
     
    im pritty sure they are, but wheres that at..im prob overlooking it.

    thx
     
  4. serve-you.net

    serve-you.net Guest

    0
     
    SERVER->Application Vault.

    They should all be listed there. If you click on the individual apps, you will see a dropdown that says "Free" or "commercial". If you want all users to have access to the app, make sure it's set to free.
     
  5. willlangford

    willlangford Guest

    0
     
    yup they are set to free. on some domains all show up and on others none or two show up..
     
  6. serve-you.net

    serve-you.net Guest

    0
     
    Strange. You are referring to when you click on "add new applications" under the domain->application vault right?
     
  7. willlangford

    willlangford Guest

    0
     
Loading...