1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

ASP.net not working

Discussion in 'Plesk for Windows - 8.x and Older' started by e-visions, Mar 30, 2004.

  1. e-visions

    e-visions Guest

    0
     
    When I attempt to create an account with asp.net it says (Component was not installed) and is greyed out. I believe the .net framework was installed prior to plesk, but maybe not. It certainly is now. Is there any way for me to get that enabled? I have a ticket in with SW Soft, but I haven't had any response yet. I'm very new to PLESK and this is preventing me from migrating clients onto the machine..... I only have few clients to move onto the machine, but I can't very well do that until I know if this problem is resolved.

    How long does it normally take SW Soft to respond to a ticket?

    Can anyone help me resolve this? Should I wipe the machine and reinstall?

    I'm running Win 2k with IIS 5.0.

    Thanks,
    Chad
     
  2. softpac2000

    softpac2000 Guest

    0
     
    Did you restart the system after installing the ASP.NET?...

    If you didn't you can first try to restart Plesk services to see if you can then enable it in Plesk. (No longer grayed out)

    Hope this helps!
    Ricardo...:cool:
     
  3. e-visions

    e-visions Guest

    0
     
Loading...