1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

ASP support is not working

Discussion in 'Plesk 9.x for Windows Issue, Fixes, How-To' started by HighKing, Jan 27, 2009.

  1. HighKing

    HighKing Guest

    0
     
    Hi,

    We have a machine with Windows 2003/IIS 6 and Plesk 9. ASP is installed, but Plesk says it isn't.
    If I choose "Web Hosting Settings" from any of the configured domains, the ASP checkbox is grey and the text "(The component was not installed)" appears next to the checkbox.

    I am able to use asp by simply adding the asp application extention myself, but off course I should be able to do this from Plesk.

    Is there a know problem with Plesk 9 and ASP? Any idea how to fix this?


    Michel
     
  2. Amin Taheri

    Amin Taheri Golden Pleskian Plesk Certified Professional

    33
     
    Joined:
    Jul 5, 2007
    Messages:
    1,398
    Likes Received:
    1
    Location:
    Seattle Area
    Did you try the PSA reconfigurator tool, or in add/remove programs for psa to reinstall components?

    I have seen issues with IIS (not plesk though) where asp and .net support are not really setup correctly in IIS when it is installed after IIS is installed, perhaps there is some sort of chicken and egg going on here as well in which a reinstall of the plesk components would be helpful
     
Loading...