1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Bug with Page Site Structure

Discussion in 'Sitebuilder 4.0 for Linux' started by HungryH, Sep 21, 2007.

  1. HungryH

    HungryH Guest

    0
     
    There seems to be a bug with the page site structure. I cloned a page set and modified it. I added extra pages and moved pages around. I saved the changes and when I go back to edit, the changes seem to have been made.

    I then try using it in a trial site. When I get to the Pages step, the correct structure is shown under Standard Pages in the middle but it is wrong under Your site structure on the right. The incorrect order seems to be in the order that I added the pages to the structure, with the latest one at the top.

    In testing different scenarios, it also seems to produce an error when it thinks the Flash Intro page is not at the top of the site structure. If I add a Flash page and then add a common page, it seems to think the common page is above the flash page even though I have moved them to their correct positions.

    Anyone else get this problem?
     
  2. SibProgrammer

    SibProgrammer Regular Pleskian Staff Member

    29
     
    Joined:
    Nov 21, 2004
    Messages:
    342
    Likes Received:
    15
    Thank you for your report. This bug was fixed in the upcoming 4.1.0 release.
     
Loading...