1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

can't login via pop3/imap after migrating domain in

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by kerm1t, Jul 20, 2008.

  1. kerm1t

    kerm1t Guest

    0
     
    I'm in the process of moving to a new server, and have been using the Plesk migration tool. I've moved a dozen domains in total, and all but one seems fine.

    With the problem domain, I can't access any of the mailboxes on it (via pop3/imap/webmail). Maillog just reports 'login failed'. I've double checked the passwords are correct, and even tried changing them via the control panel. I've also used mail.sh to check that the accounts had been properly created, that they were enabled, and that the passwords were what I thought they were.

    I've also checked that the accounts exist in the plesk database, and that the passwords are set there too.

    The mailboxes on all my other domains are fine.

    Incidentally, I notice that /var/qmail/users/poppasswd on my new server (Plesk 8.4) is empty. On my old machine (Plesk 7.5) it was used to store the pop passwords. Has this been shifted into the database now?

    Any thoughts?
     
  2. ziba@

    ziba@ Guest

    0
     
    Hello,

    Try the following:
    1. Rebuilding mail service configuration according to Plesk records using the following command:
    PLESK_PRODUCT_DIR/admin/bin/mchk --with-spam
    (PLESK_PRODUCT_DIR is directory where Plesk is installed - usually /usr/local/psa or /opt/psa)

    2. Check recommendations from the following articles:
    http://kb.odin.com/en/1418
    http://kb.odin.com/en/5436
    http://kb.odin.com/en/5256
     
Loading...