1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

cgi and Plesk 8.1

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by doppelt, Dec 31, 2006.

  1. doppelt

    doppelt Guest

    0
     
    Hi

    I am a webmaster who does not know much about servers.

    I have a site hosted on a UNIX server using Plesk 8.1
    Their support is not helping me at all.

    If I upload a cgi script to the cgi-bin , it will not work. I upload with WS_FTP in ascii, I even put the cgi ext in the ext list under options.

    I have never had these problems before. No script I have will work
    if I upload.

    I can get the script to at least 'run' if I actuall Creat the file on the server in control panel. But even then, it runs but does not send out mail to me from the form script I use (which works on any other server no prob)

    the support guys said they tried formmail.pl by Matt, and it sends mail, but that does not solve the problem with the sendmail not working in mine.

    They said they at least fixed the problem with uploading by telling me to include the '.cgi' extension in the extensions tab list under options. I did that, it seems to work but now it does not.

    I always upload manually in options anyway.

    any ideas?

    thanks
    dennis
     
Loading...