1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Copy a website between Domains

Discussion in 'Web Presence Builder' started by Chinese dave, Jul 13, 2012.

  1. Chinese dave

    Chinese dave Basic Pleskian

    14
    85%
    Joined:
    Oct 14, 2011
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Location:
    Oxford
    Hello

    With the new release of Plesk v. 11.0.9 I am seeing problems copy website between domains.

    i.e. test1.mydomain.com to test2.mydomain.com

    The images are been copied correctly but URL accessing the image updated correctly.

    This worked find in release 10.x.x

    The copy is performed by

    1) save the website to local file
    2) Restore the file to the new domain
    3) Used the "revert" on the restore file to see and used the website.

    Any one else seeing this problem?

    Pete
     
  2. custer

    custer Administrator Staff Member

    33
     
    Joined:
    Apr 24, 2007
    Messages:
    593
    Likes Received:
    101
    Hi Pete,


    I'm afraid I don't exactly understand your issue and how it's related to WPB. Are having trouble with WPB "snapshot" functionality? If so, what exactly is your problem with it? Thank you.
     
  3. Chinese dave

    Chinese dave Basic Pleskian

    14
    85%
    Joined:
    Oct 14, 2011
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Location:
    Oxford
    ... more details

    Hello

    I confirm it is WPB I am using.... I am copying a web site built in one domain to another

    To recreate this problem preform the following...

    1) Create a WPB web page with few images ... test1.mydomiain.com
    2) Back up and download the website to your PC
    3) Open a new domain ... test2.mydomain.com
    4) Upload the WPB website saved to your local PC
    5) Revert the test2.mydomain to the website up loaded for the local PC
    6) Now look at the images on website... you will see that they no longer working

    This processes is critical to on-going maintenance of a website ... making changes to a test site. Once reviewed and signed off, transfer the test system website to production system.

    This process was working fine in 10.x.x but not in 11.0.9.

    I hope this makes more sense?

    Regards, Pete
     
  4. custer

    custer Administrator Staff Member

    33
     
    Joined:
    Apr 24, 2007
    Messages:
    593
    Likes Received:
    101
    Hi Pete,


    We have confirmed this issue and are working on a fix. Thank you for reporting this.
     
  5. Chinese dave

    Chinese dave Basic Pleskian

    14
    85%
    Joined:
    Oct 14, 2011
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Location:
    Oxford
    Is this the forum this best way to report a bug?
     
  6. custer

    custer Administrator Staff Member

    33
     
    Joined:
    Apr 24, 2007
    Messages:
    593
    Likes Received:
    101
    Hi,


    Currently, it is. However, we are planning to add a "send bug report" functionality to WPB in 11.1 to make things easier for hosters and users.
     
  7. Chinese dave

    Chinese dave Basic Pleskian

    14
    85%
    Joined:
    Oct 14, 2011
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Location:
    Oxford
    Dear Custer

    Has this problem been fixed?

    Pete
     
  8. custer

    custer Administrator Staff Member

    33
     
    Joined:
    Apr 24, 2007
    Messages:
    593
    Likes Received:
    101
    Hi Pete,

    We've fixed several issues related to backing up and restoring images, so this problem should be fixed.
     
Loading...