1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Default domain folder (new)

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by cchrist2, Aug 25, 2005.

  1. cchrist2

    cchrist2 Guest

    0
     
    Hello,

    I'm new using Plesk and i have some problem with a domain of a client.

    I added a domain for a client, and instead for the domain to point to it's folder with the html pages ( /home/httpd/vhosts/domain )
    It is pointing to a default folder ( /home/httpd/vhosts/default )


    Thanks
     
  2. hardweb

    hardweb Guest

    0
     
    Make sure that the domain resolves to the IP where you based the hosting of the domain on. This is most likely the cause.
     
  3. cchrist2

    cchrist2 Guest

    0
     
    How do i make the domain to point to that IP? ( i chose physical hosting because the files are going to be on my server) Isnt that suppose to be automatic since i created an ftp user?

    If I understand this correctly, I have one IP address (shared) and i have different domains that use that IP address. So, every domain has a folder(path) that points to that IP address(folder).

    How do i make this domain point to that folder?

    Thanks in advance
     
  4. hardweb

    hardweb Guest

    0
     
    Do you use the DNS service on the Plesk server? If so the domain should resolve the the proper IP (considering that DNS is setup correctly).

    To debug ping the domain, like:

    ping www.yourdomain.com

    the IP that answers should be the same IP with the one you used to setup the domain in Plesk.
     
  5. cchrist2

    cchrist2 Guest

    0
     
    Yes, im using the DNS service on the Plesk server. i ping my domain and resolves the correct IP, however still goes to the default folder and not domain.com folder. Does it have to do with the switch? (master and slave DNS server?)

    Any domain i add in Plesk points to the default folder of my static IP. What settings should i change i Plesk?

    Thanks for your time
     
  6. cchrist2

    cchrist2 Guest

    0
     
    I didnnt reboot Plesk before. By rebooting it everything worked fine.

    Thanks again for your time
     
Loading...