1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

domain aliases creation from CLI

Discussion in 'Plesk 9.x for Linux Issues, Fixes, How-To' started by JarekG, Aug 21, 2009.

  1. JarekG

    JarekG Guest

    0
     
    Hi,

    I've got a problem with creating domain alias from CLI. I've checked on Plesk 8.6 it works but doesn't on mine 9.2 (Linux) and 9.0 (Windows).

    I do:
    # ./domalias -c test.com -domain domain_already_in_plesk.com -status enabled -mail true
    I have:
    Requested domain was not found.Invalid ID value: -1

    When do exactly the same syntax to Plesk 8.6 it works perfect.

    Any ideas ?

    I also tried other possible command syntax, all giving the same error.

    Regards,
    Jarek
     
  2. Andrey Kucherov

    Andrey Kucherov Guest

    0
     
    Hello,

    We were unable to reproduce this issue. The result of this command on our test server is the following:

    ===

    -bash-3.2# locate domalias
    /usr/local/psa/admin/plib/api-cli/domalias.php
    /usr/local/psa/bin/domalias
    /usr/local/psa/bin/domalias.sh
    -bash-3.2# /usr/local/psa/bin/./domalias --create exam.net -domain tipodomain.com -status enabled -mail true

    ===

    You can find more information on this utility in the following article:

    http://download1.parallels.com/Plesk/PPP9/Doc/en-US/plesk-9.2-unix-cli/38962.htm
     
  3. JarekG

    JarekG Guest

    0
     
    Obviously after reporting an issue it started working by such a miracle! Argghh...

    Sorry for being stupid ;).

    Regards,
    Jarek
     
Loading...