1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice

Email outside domain doesn't work

Discussion in 'Plesk for Windows - 8.x and Older' started by hellfish, Mar 21, 2005.

  1. hellfish

    hellfish Guest

    0
     
    Hi, I'm having problems configuring e-mail accounts for my domains as they only work within the same domain and this is no good. If I try to send them to an address outside the domain e-mail I get the following message:
    Another problem is that I can't retreive mail using Outlook, I get connected but then I receive the following timeout:
    I have plesk Mail relay set to Open, so I don't understand what the problem is.

    Also I should say that the accounts are created because I can see the mails there with Horde but even from here I can't send e-mail to a diferent domain.
     
  2. js1904

    js1904 Guest

    0
     
    Are you sure that A record mail.domain.dk and mx records are set correctly in your dns config?

    remember that outgoing mails through plesk is default set to "authorize smtp" - so you need to set this in outlook as well.



    :cool:

    /Jacob

    www.eze.dk
     
  3. hellfish

    hellfish Guest

    0
     
    The problem finally was solved, as I was told it was the firewall that was not accuratly configured.

    Thank you very much for your answer
     
  4. DUKom2

    DUKom2 Guest

    0
     
    How did you resolve this. Same things happening to me.

    DUKom2
     
  5. hellfish

    hellfish Guest

    0
     
    Unfortunatly I can't say because it wasn't solved by me. It was the support from the company from where we bought the server that did it. All I know is that he said that he configured the server...
    pop3 e-mail did start to work I believe but I still can't send e-mails using the simple Mail() function
     
  6. DUKom2

    DUKom2 Guest

    0
     
    Anyone else have a clue? MX and A record are in place. SMTP settings are set to authenticate against MailEnable list only. Really weird.

    RJB

    PS- Windows 2003 Web Edititon w/ Plesk 7.5 Mail Enable Standard

    I'm getting:

    There was an error sending your message: unable to add recipient [Email@Host.com]: Invalid response code received from server

    Email@Host.com is just for privacy. I'm trying another email address on another machine.
     
  7. hellfish

    hellfish Guest

    0
     
    damn, I'm getting the same error again... they fixed this, now its not working again... yes, I'm getting that message from Horde and Mailbox not local on php scripts and Outlook
     
  8. adminwebserver

    adminwebserver Guest

    0
     
    I could not get the SMTP Auth working even when plesk fixed it would stop working so i have just set my server to open relay.:(
     
  9. wharfratjoe

    wharfratjoe Guest

    0
     
    I have my server setup so you have to pop in first to authenticate in order to send email(this eliminates the open relay). This helped me to be able to setup an email client off the network of the server within an outlook client and send email.

    for error 0x800CCC0F:
    http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;813514

    Are you using the complete email address for the account name to login with? Also use that domains mail records for the pop3 and smtp server (usually the MX preference 10 record)

    Also here is a site to test for open relay:
    http://members.iinet.net.au/~remmie/relay/

    Work on closing that open relay

    hope that helps,
    joe
     
Loading...