1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice

Frontpage does not..

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by anton_latvia, May 2, 2005.

  1. anton_latvia

    anton_latvia Guest

    0
     
    Hi, I have problem with frontpage.
    One of clients decided to use Frontpage and I have enabled it (also with Frontpage authoring). Icon FPWebadmin has become available and if I click there - it asks for username and password. If I specify it, it comes up with an error page 404 Page not found! (http://www.domain.com/_vti_bin/_vti_adm/fpadmcgi.exe?page=webadmin.htm)

    And also it is not possible to connect to it through Fronpage. How can I fix this problem?

    Thanks!
     
  2. jamesyeeoc

    jamesyeeoc Guest

    0
     
    What OS and Plesk versions are you running?

    After enabling FP, did you then also restart the apache service from the Server / Service Management screen?
     
  3. anton_latvia

    anton_latvia Guest

    0
     
    I am running RedHat 9.0, Plesk 7.5.2. I did apache restart from shell.
     
  4. jamesyeeoc

    jamesyeeoc Guest

    0
     
    2 suggestions: first re-install the FP rpm, then reboot the whole box.
     
  5. laserlink

    laserlink Guest

    0
     
    I'm having this problem on FSBD 4.9. I've tried restarting apache and uninstalling and reinstalling FP on the site in question. Any help would be appreciated. Thanks
     
  6. anton_latvia

    anton_latvia Guest

    0
     
    I have solved this problem with the following steps:
    1. reinstall FP
    2. restart server
    3. disable FP for this domain
    4. restart apache
    5. enable FP for this domain
    6. restart apache.
     
Loading...