1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Horde don't send mails anymore

Discussion in 'Plesk 10.x for Linux Issues, Fixes, How-To' started by weathercr, Apr 18, 2011.

  1. weathercr

    weathercr Guest

    0
     
    Hi!

    Upgraded to 10.2 and beside that AwStats are not working anymore are not Horde sending mails anymore, got this error:
    There was an error sending your message: sendmail: command line usage error (64)

    Else went upgrade well.

    Any ideas?
     
  2. weathercr

    weathercr Guest

    0
     
    In maillog i found this error:
    postfix/sendmail[15109]: fatal: Recipient addresses must be specified on the command line or via the -t option

    Any ideas how to fix it?
     
  3. duno

    duno New Pleskian

    22
    53%
    Joined:
    Jun 28, 2005
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Late answer, but i had this Problem myself;

    Horde needs a sendmail path configured that specifies "-t" switch to make sendmail extract the recipient from the mail header. I changed sendmail args in /etc/psa-webmail/horde/horde/conf.php to make it work

    $conf['mailer']['params']['sendmail_args'] = '-oi -t';

    tim
     
Loading...