1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

How do you downgrade from Plesk 10.1.1 to 10.0.1 ?

Discussion in 'Plesk 10.x for Linux Issues, Fixes, How-To' started by NexG, Mar 9, 2011.

  1. NexG

    NexG Guest

    0
     
    Does anyone know how to downgrade from Plesk 10.1.1 to version 10.0.1 ?
     
    Last edited by a moderator: Mar 9, 2011
  2. IgorG

    IgorG Forums Analyst Staff Member

    49
    24%
    Joined:
    Oct 27, 2009
    Messages:
    24,576
    Likes Received:
    1,244
    Location:
    Novosibirsk, Russia
    Downgrade is impossible for Plesk.
     
  3. NexG

    NexG Guest

    0
     
    Ok, if downgrade is not possible then how do you fix this issue?

    After upgrading to Plesk 10.1.1 apache refuses to start .................... None of the work arounds provided in the forum work.

    When will you release an update or permanent fix for this?

    OS Centos 5 64bit
    Plesk 10.1.1

    Keep getting this error: (after running /etc/init.d/httpd start or apahce start command)

    (98)Address already in use: make_sock: could not bind to address [::]:8443
    (98)Address already in use: make_sock: could not bind to address [::]:80
    (98)Address already in use: make_sock: could not bind to address [::]:443

    It will be 1 of the 3 errors. They rotate.

    All domains on server are down since 48 hours now.
     
  4. NexG

    NexG Guest

    0
     
    [Thu Mar 10 12:58:53 2011] [warn] module ssl_module is already loaded, skipping
    (98)Address already in use: make_sock: could not bind to address [::]:8443
    (98)Address already in use: make_sock: could not bind to address 0.0.0.0:8443
    no listening sockets available, shutting down
    Unable to open logs
    websrvmng: Service /etc/init.d/httpd failed to start
    websrvmng: Service /etc/init.d/httpd failed to start
     
  5. IgorG

    IgorG Forums Analyst Staff Member

    49
    24%
    Joined:
    Oct 27, 2009
    Messages:
    24,576
    Likes Received:
    1,244
    Location:
    Novosibirsk, Russia
    Did you try to find a reason in Apache logs?
     
Loading...