1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice

index.php not loading on some domains.

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by dennysp, Dec 26, 2004.

  1. dennysp

    dennysp Guest

    0
     
    Hi,
    I just installed 7.5.1 and I notice that some domains only display the contect of any .php file instead of actually running it. This only happens in a couple of domains. I don't see vhost.conf file or anything different in the configuration. Can someone please advice on what could be the problem?

    Thanks
    -d
     
  2. lvalics

    lvalics Silver Pleskian Plesk Guru

    36
    43%
    Joined:
    Jun 20, 2003
    Messages:
    961
    Likes Received:
    28
    Location:
    Romania
    This problem seems to be in short tag problem, probbbly is off in php.ini.
    This is happening when you use in php files like this.

    <?php - this is the correct sentence
    nd you have
    <? - this is wrong. put in all php file lik I mentioned and will work.
     
  3. Master Ruthless

    Master Ruthless Guest

    0
     
    Try turning display_errors on in your php.ini.
    This should give you a clue as to whats going on.

    I would turn it off afterwards being it really makes a mess of sites which are coded sloppily :p
     
  4. Cranky

    Cranky Guest

    0
     
    Do you have PHP enabled for these domains in Plesk? Try copying one of the scripts which don't work to a domain which you think does work to see if it's server config or domain config not working.
     
Loading...