1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Not able to add hosting after upgrade from 10.1.2 to 10.2

Discussion in 'Plesk 10.x for Windows Issues, Fixes, How-To' started by AndorA, May 30, 2011.

  1. AndorA

    AndorA Basic Pleskian

    21
    57%
    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Hello Igor and others,

    After upgrading from Plesk 10.1.2 to 10.2, I can no longer add domains to my server. That is, I can add domains to Plesk, but it is not possible to add hosting accounts to them. It doesn't matter if I add a webspace for myself through power user mode, or if I go through a client account.

    When adding through power user mode, I get a bit more helpful error message though:

    Error: Unable to run command ""C:\Program Files (x86)\Parallels\Plesk\/admin/bin/websrvmng" --install-vhost "--vhost-name=testdomain.com"": Parallels Panel license is invalid!: (5) Access is denied.

    Obviously, I checked and double checked my license, but there's nothing wrong there. I have a bought license for unlimited accounts. Under license management, Plesk itselfs assures me that the license is up to date.

    Any idea what I can do? I now have to add domains directly through IIS, which is a pain as it will unsync IIS and the Plesk database. Anyone any idea what could be wrong or how to fix this?

    Technical details:

    OS: Windows Server 2008 sp2 (Microsoft Windows 6.0;build-6002;sp2.0;suite272;product3)
    Plesk version: 10.2.0
    Mail server: smartermail
    ColdFusion Enterprise 9.0
     
  2. dagado

    dagado Guest

    0
     
    the same problem after upgrading to 10.4.4

    Can be a file permissions problem?
     
  3. AndorA

    AndorA Basic Pleskian

    21
    57%
    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Could be. In that case Plesk Reconfigurator should be able to fix it.

    In my case it took Parallels support several days to come up with a solution (I think it was weeks, even). Eventually it turned out that there were some exotic PHP file that were outdated and which caused all sorts of havoc. But that was such an outlandish situation, you can be pretty sure that that isn't the exact same problem in your case.
     
  4. dagado

    dagado Guest

    0
     
    Reconfigurator Plesk licenses restored everything? including hosting the files but the error remains the same
     
    Last edited by a moderator: Nov 28, 2011
  5. Kirill K

    Kirill K Regular Pleskian

    24
    53%
    Joined:
    Dec 24, 2007
    Messages:
    144
    Likes Received:
    0
    AndorA, thank you for your bug report.
    Fix will be available in one of the nearest microupdates.
     
Loading...