1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Plesk Panel 10.4.4 Domain Traffic

Discussion in 'Plesk 10.x for Linux Issues, Fixes, How-To' started by captivaM, Mar 15, 2012.

  1. captivaM

    captivaM New Pleskian

    12
    85%
    Joined:
    Feb 14, 2012
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    ---------------------------------------------------------------
    PRODUCT, VERSION, OPERATING SYSTEM, ARCHITECTURE
    10.4.4 Update #20, RHEL 2.6.32-220.4.2.el6.x86_64

    PROBLEM DESCRIPTION AND STEPS TO REPRODUCE
    In Tools & Settings > Traffic Usage by Domains > The Used column is at 0 for all domains

    ACTUAL RESULT
    All traffic is at 0

    EXPECTED RESULT
    Traffic should be calculated and the number should be above 0. Yes, we have traffic to these sites.

    ANY ADDITIONAL INFORMATION
    If tried the following and nothing happens. I let it sit for 3 hours before I terminated the command
    /usr/local/psa/admin/sbin/statistics --calculate-one --domain-name=domain.tld
    --------------------------------------------------------------
     
  2. Powie

    Powie Regular Pleskian

    25
    90%
    Joined:
    May 11, 2007
    Messages:
    101
    Likes Received:
    0
    Location:
    Ilmtal
    Same problem here,

    /usr/local/psa/admin/sbin/statistics --calculate-one ........

    runs for hours, but doesn't create server load or any outputs

    traffic stats statistics aren't updated .
     
Loading...