1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Problem Upgrading to Plesk 8.1.1

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by kekhome, Apr 10, 2007.

  1. kekhome

    kekhome Guest

    0
     
    We recently upgraded our server to Plesk 8.1.1; however, we are now having challenges viewing websites and webmail links on that server. The sites keep defaulting to Sitebuilder screen. In addition, those domain names on those server are no longer accessible using plesk interface admin mode. Any suggestions on how to resolve this?
     
  2. nocrash

    nocrash Basic Pleskian

    23
    90%
    Joined:
    Apr 12, 2007
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    same problem. also interested in solution. :rolleyes:
     
  3. freeshar

    freeshar New Pleskian

    22
    57%
    Joined:
    Dec 16, 2004
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    I removed all related to sitebilder rpms - there were ~8-10 ones and then removed in "Modules" in "System" panel two sitebilder remote admin modules...

    restarted Apache and everything is back, only QMail still does not work - can not start it
     
  4. kekhome

    kekhome Guest

    0
     
    Everything is back to normal now; although we had to disable spamassassin service on the server for the mails to start coming in.

    TK
     
  5. nocrash

    nocrash Basic Pleskian

    23
    90%
    Joined:
    Apr 12, 2007
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    qmail and spamd seems to work correct.
    i unclean solved the sitebuilder problem only by restoring the backup of /etc/apache2 .

    now websites are be back and seems to be correct.
     
Loading...