1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

problem with webmail folder access after restore

Discussion in 'Plesk for Windows - 8.x and Older' started by mrbister, Sep 21, 2004.

  1. mrbister

    mrbister Guest

    0
     
    Hi!

    I had some issues with mysql (which caused Plesk Control Panel to die) so I re-installed Plesk and made a restore of my settings, domains and users (complete restore).
    After doing that everyone who tries to login to webmail get a Windows authentication box before they get to login to horde webmail:

    [​IMG]

    The only user I'm able to login with is administrator.

    Does anyone have a solution to this? For me a restore is a restore, not "restore and fiddle around ten hours fixing things..." *imo*

    -Jonas
     
  2. sonics

    sonics Regular Pleskian

    26
    23%
    Joined:
    Jan 4, 2004
    Messages:
    168
    Likes Received:
    1
    Location:
    Switzerland
    did you find out what it was, i have the same problem.

    please provide me with the solution.


    very thanks chris
     
  3. Mertz

    Mertz Guest

    0
     
    It sounds exactly like a permissions problem

    If you need a reference here are how the permissions on the webmail sites are configured on my servers.

    Administrators = full control (inherited)

    psacln = read & execute, List folder contents, read (inherited)

    psasrv = read & execute, list folder contents, read (inherited)

    SYSTEM = full control (inherited)

    Also make sure the site is using the webmail application pool.

    Hope this is helpful.
     
  4. mrbister

    mrbister Guest

    0
     
    Hi!

    Yes, it was a permission problem.
    What good is Plesk restore if you still have to manually edit permissions....... :rolleyes:

    -MrBister

     
  5. ketcapli

    ketcapli Guest

    0
     
    If anybody get stuck with windows login with webmail.

    It's a problem with IUSR_SERVERNAME password.

    First learn your IUSR_SERVERNAME password with the script in the page below

    http://www.windowsitpro.com/Article/ArticleID/48361/48361.html

    Then change your IUSR_SERVERNAME password from windows users.

    It worked for me
     
Loading...