1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Problems with migrating in 7.5.4

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by basw, Oct 17, 2005.

  1. basw

    basw Guest

    0
     
    Hey all,

    I've got a problem when migrating a domain from one Plesk 7.5.4 server to another.
    Migrating went just fine, before the update to 7.5.4 (previous version on both servers 7.5.3).

    The error message I receive:
    -------------------------------------------------------------------------
    DetailsExecution of '/usr/local/psa/bin/tomcat.sh' '--set-status' 'true' '-domain' 'aircoservicedrenthe.nl' failed with the return code 1.
    STDOUT:

    STDERR:
    I/O warning : failed to load external entity "/var/tomcat4/conf/server.xml"
    tomcatmng: Document /var/tomcat4/conf/server.xml not parsed successfully
    I/O warning : failed to load external entity "/var/tomcat4/conf/server.xml"
    tomcatmng: Document /var/tomcat4/conf/server.xml not parsed successfully
    Unable to turn Tomcat Service on: Unable to install Tomcat vhost: tomcatmng: Document /var/tomcat4/conf/server.xml not parsed successfully

    Failed deployment of domain aircoservicedrenthe.nl
    Assertion failed: content.size()
    -------------------------------------------------------------------------

    On both servers, Tomcat isn't installed. Tried to install Tomcat on the target server, but that only solved the first error, the "Assertion failed: content.size()" -error still appeared.

    Any clues?
     
  2. Jamai2

    Jamai2 Guest

    0
     
    I am experiencing exactly the same but it seems everything is still transferred correctly (except for the catchall-emailsettings)
     
  3. basw

    basw Guest

    0
     
    I checked, and indeed, everything seems to be transferred correctly (mail, files, database). I was in the understanding that nothing was transferred, since the disk usage shows 0B (even after dis/enabling the domain).
     
  4. jamesyeeoc

    jamesyeeoc Guest

    0
     
    Plesk only runs the statistics cron once a day. You can manually run them as well. Plesk stats are not 'real time'...
     
Loading...