1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Publish Sites Problem

Discussion in 'SiteBuilder' started by tmnet, Nov 19, 2008.

  1. tmnet

    tmnet Guest

    0
     
    Today i installed Sitebuilder 4.5.0

    When i go to "Sites / Publish Settings" there is a warining message that calls:

    Unable to configure settings for FTP or VPS publishing modes. No hosts are currently available.

    Can someone tell me, what i have to do, to fix this problem?
     
  2. jbays

    jbays Guest

    0
     
    You need to set up your host. In the SB Admin screen, left panel, click on 'Server'. Then choose 'Hosts'. You should be able to add a host. If you can't, it's most likely a license issue and you may have to have Parallels send you a new license file.
     
  3. tmnet

    tmnet Guest

    0
     
    The Host is Setup. Take a look at the screen shot.
     

    Attached Files:

  4. Dmitry Frantsev

    Dmitry Frantsev Golden Pleskian

    28
    57%
    Joined:
    Sep 19, 2005
    Messages:
    1,911
    Likes Received:
    0
    Check if this host is added into appropriate plan for the site. Go into Users -> Plans -> PLAN_NAME -> Hosts and make sure that host is added. If not, try to add it, click Ok and check publication for the site one more time. It should help.
     
  5. tmnet

    tmnet Guest

    0
     
    Thanks for that hint! Now i can publish sites!
     
Loading...