1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Restore not working in 9.2

Discussion in 'Plesk 9.x for Windows Suggestions and Feedback' started by pseconds, Jun 22, 2009.

  1. pseconds

    pseconds Guest

    0
     
    Restore does not appear to work. Here's what I did to recreate this:
    Backup process:
    1. Backed up a single domain under domains -> backup manager using the server repository
    2. Backup optins were to backup config and content -> all config and content
    3. It says backup completed successfully, I received an email with this info also
    4. I deleted a folder out out inetpub\vhosts\domainname\httpdocs\testfolder

    Restore process:
    1. I wanted to test restoring the testfolder and its contents.
    2. Went to domains -> backup manager
    3. Clicked on the backup file I now see in my server respository
    4. Restore wizard appears
    5. Clicked on "virtual host content"
    6. Clicked the option to restore everything except what caused a conflict.
    7. Clicked on the restore button.

    Now in thory, I was expecting the folder I deleted from step #4 to re-appear as part of the restore content process, but it did not.

    This has me very nervous. Did I do something wrong or is this broken?
     
Loading...