1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

service daemons miss after updating packages

Discussion in 'Plesk 9.x for Linux Issues, Fixes, How-To' started by beta_perro.hunter, Jul 28, 2010.

  1. beta_perro.hunter

    beta_perro.hunter Guest

    0
     
    I'm runnning plesk 9.5.2 on a Ubuntu 8.04 box and I just ran accross this problem in which the Plesk panel is unaccessible, I checked and the service /etc/init.d/psa is missing, it's simply not there, something removed it I'm guessing it was the last apt-get install I did for libmysqlclient-dev I don't know.

    Now I can't start the PSA service meaning I can't go into my CP, I was thinking in reinstalling the PSA (which I also don't know how) but I don't want to loose any of my data, the rest of the services such as apache and mysql as still running without any problems

    What can I do? I don't know anyone with a Plesk9.5.2/Ubuntu8.04 machine from which I can copy the missing files, i don't know either if that would fix my problem

    thanks in advance for any suggestions
     
  2. IgorG

    IgorG Forums Analyst Staff Member

    49
    24%
    Joined:
    Oct 27, 2009
    Messages:
    24,576
    Likes Received:
    1,244
    Location:
    Novosibirsk, Russia
    Try to run

     
  3. RaymondP

    RaymondP Guest

    0
     
    I am having the same problem. I tried the above and received an error :

    File downloading products.inf3: 100% was finished.
    File downloading plesk.inf3: 14%..30%..50%..62%..70%..87%..99%..100% was finished.
    File downloading ppsmbe.inf3: 10%..52%..100% was finished.
    File downloading sitebuilder.inf3: 10%..22%..35%..48%..74%..100% was finished.
    File downloading setemplates.inf3: 44%..100% was finished.
    File downloading pp-sitebuilder.inf3: 65%..100% was finished.
    File downloading billing.inf3: 34%..54%..73%..100% was finished.
    Checking for installed packages...
    ERROR: The product with ID plesk is not installed on the server

    [root@ec2 tmp]# yum list | grep -i plesk
    log4cpp-plesk.x86_64 0.3.5rc2-v9.275143 installed
    plesk-base.x86_64 9.5.2-fc8.build95100504.15 installed
    plesk-skins.noarch 9.5.2-0.291020 installed
    psa-pylibplesk.x86_64 9.5.2-fc8.build95100504.15 installed
     
Loading...