1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

SmarterStats Integration Problem

Discussion in 'Plesk 11.x for Windows' started by MarknLA, Oct 2, 2012.

  1. MarknLA

    MarknLA New Pleskian

    10
     
    Joined:
    Oct 1, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Hi,

    We've installed SmarterStats Pro 7.3 on our server, which is running Plesk Panel 11.0.9 on Windows 2008 R2. When I edit a Service Plan and change Web statistics from AWStats to SmarterStats, I seem to have some problems.

    First of all, the stats site isn't accessible from within the end-user panel. When they click on Websites & Domains -> Web Statistics, a new window pops up for the SmarterStats login page (domain/plesk-stat/webstat/), but no auto-login through to their SmarterStats site... Is this even possible?

    Also, when I logged into the admin part of SmarterStats, each domain is listed but no data seems to be available.

    When I switch the Web statistics back to AWStats, the same new window for SmarterStats still seems to come up. However, I found a couple reverted back to AWStats the following day.. Not sure what this is about.

    Any help would be appreciated!
     
  2. InderS

    InderS Silver Pleskian

    15
    30%
    Joined:
    Apr 17, 2013
    Messages:
    968
    Likes Received:
    1
    Location:
    Nashik
    You will need to use separate panel with smarter stat. Can you check if smarter stat is integrated correctly in plesk. Check if it showing in server components.
     
  3. MarknLA

    MarknLA New Pleskian

    10
     
    Joined:
    Oct 1, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Yes, it shows under Server Components, but as "SmarterStats server not activated".

    I would prefer to get it working, but if not, I should probably remove it. If I do that, is uninstalling SmarterStats from the server the only way to remove it?
     
  4. InderS

    InderS Silver Pleskian

    15
    30%
    Joined:
    Apr 17, 2013
    Messages:
    968
    Likes Received:
    1
    Location:
    Nashik
    you can try and use updates and upgrades >> add remove components and remove the smarterstats
     
Loading...