1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

SSL with Sitebuilder

Discussion in 'Sitebuilder 3.2 for Windows' started by Cobweb, May 23, 2007.

  1. Cobweb

    Cobweb Guest

    0
     
    I have Sitebuilder up and running using http:// but I am currently experiencing troubles using https://. After 20 - 30 seconds in the Sitebuilder admin console I get an error message from IE:

    ---------------------------------------------------------------------
    Internet explorer cannot open the Internet site https://<web address>
    ---------------------------------------------------------------------

    I also get a notification in the event viewer of the server:

    ----------------------------------------------------------------------
    Event code: 4005
    Event message: Forms authentication failed for the request. Reason: The ticket supplied has expired.
    Event time: 5/23/2007 9:52:57 AM
    Event time (UTC): 5/23/2007 8:52:57 AM
    Event ID: 2e83d5dabfcb42c0aae35526489bc12e
    Event sequence: 3
    Event occurrence: 1
    Event detail code: 50202

    Application information:
    Application domain: /LM/W3SVC/2/Root-1-128243839664765752
    Trust level: Full
    Application Virtual Path: /
    Application Path: D:\Program Files\SiteBuilder\Web\
    Machine name: THCMS01

    Process information:
    Process ID: 4944
    Process name: w3wp.exe
    Account name: NT AUTHORITY\NETWORK SERVICE

    Request information:
    Request URL: http://sitebuilder.cobweb.com/login.aspx
    Request path: /login.aspx
    User host address: 81.3.85.20
    User:
    Is authenticated: False
    Authentication Type:
    Thread account name: NT AUTHORITY\NETWORK SERVICE

    Name to authenticate:

    Custom event details:

    For more information, see Help and Support Center at
    ----------------------------------------------------------------------

    I do not get this error message when I browse the Sitebuilder site from the server itself.

    Does anybody have any ideas?

    Many Thanks
     
  2. Cobweb

    Cobweb Guest

    0
     
    Please can someone respond to this thread?

    Does anyone know if Sitebuilder supports https?
     
  3. Alex Klimov

    Alex Klimov Guest

    0
     


    Hello,
    Do you just login, wait 20-30 seconds and try anything to do? Or you login, do some actions and after 20-30 seconds admin panel fails?

    Also what version of IE do you use? Did you apply any special settings for cookies?
     
  4. Cobweb

    Cobweb Guest

    0
     
    Its all ok now.

    I rang support earlier and was informed that Sitebuilder 3.2 does not support SSL.
     
Loading...