1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

statistics.exe not working??

Discussion in 'Plesk for Windows - 8.x and Older' started by ilknet, Mar 22, 2004.

  1. ilknet

    ilknet Guest

    0
     
    Hello,
    yesterday at 00:05 o clock the statistics.exe began to run with %50 cpu load and
    after statistics.exe worked mysqldnt.exe increases CPU load %70.
    When I logged as admin next day to my box I have seen that the
    statistics.exe is continues to run.. After 5 minutes ( it was 00:00 o clock
    when I am logged in) the new statistics.exe should start to run but the
    older has not completed it's tasks...
    By the way the disk usage and bantwith aren't updated too..
    What should I do now to get my statistics.exe running back????
    PS: it is a P4 2.4 800 Mhz , 1.5 GB DDR 400 Mhz ram, plesk 6.5.1 patched to 6.5.2 with 600 domains.

    Thanks.....
     
  2. tdscom

    tdscom Guest

    0
     
    We have found this behaviour (statistics.exe hanging) if there's too much data to collect at one time.

    We solved this issue once and for all by scheduling statistics.exe to run every hour.
     
  3. ilknet

    ilknet Guest

    0
     
    ok..I have to test it by running a few days long.. I write the results here...
    thanks for help...
     
  4. LithiuM

    LithiuM Guest

    0
     
    Yes same here...
    Also my server become completely unreachable when it runs..

    Because of this I stopped the statistics cron about 1 month ago.
    So it means that there is too much data waiting to be collected now.

    Do you suggest anything how can I get rid of that not collected data and start to run it hourly?
     
  5. ilknet

    ilknet Guest

    0
     
    It is working all the time and newer ends...
    I have to move to a new server I think and run statistics.exe every 2 hours from the first day....
    Any suggestions??
    Thanks
     
  6. LithiuM

    LithiuM Guest

    0
     
    Is searching and deleting access.log files manually from server then run it every 2 hours solve the problem?
     
  7. ilknet

    ilknet Guest

    0
     
    I haven't tried this..Maybe it solves but I don't think..
    Because it coldn't write the disk and bandwith usage too.
     
  8. LithiuM

    LithiuM Guest

    0
     
    Do you apply the new hotfix? I still could'nt try it cause I am receiving an error message when I click server statistics icon and I'm trying the solve it before applying the new hotfix...
     
  9. ilknet

    ilknet Guest

    0
     
    When I wanted to run it gives an error message says "this patch was already installed" I wrote this to plesk support but nobody contacted me...
     
  10. LithiuM

    LithiuM Guest

    0
     
    eheh.... Please inform if it will fix if you apply....
     
  11. ilknet

    ilknet Guest

    0
     
    I don't want to wate my time with this server more I think..
    I have started to move all my accounts to new server which runs statistics.exe every 2 hours...
    I format my old server and setup a linux box....
    By the way my new server stops working asp pages today after restart IIS it started to worg again..
    Do you know about this problem..
    I have downloaded and installed the last version available in downloads section..
     
Loading...