1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Still having problems with migrated sites

Discussion in 'Plesk 9.x for Linux Issues, Fixes, How-To' started by KenB, Jun 18, 2009.

  1. KenB

    KenB Guest

    0
     
    I've posted this before but didn't get an answer. I am currently running Plesk 9.2.1 for linux (CentOS). I upgraded this from 8.6. All was well prior. Now, whenever I migrate a site from any other server (I.E. a Fedora server running Plesk 7.5.4 or even 8.6) the site is not viewable. Prior to installing 9.2.1 I could migrate from these other servers without issue. The migration completes successfully, so there's no issue there, but I can't "preview site", I can't view it normally. It always comes up with the plesk Default Page. I can go to file manager, and sure enough, all files are there, click on VIEW the index file, and no problem. I've disabled the domain then re-enabled it to see if that would set things right. Still nothing.
    Now, if I create the domain in plesk and upload the files....it all works fine. This of course is not a decent workaround as a lot of work needs to be done. Anyone have a clue why this is happening or how to fix it? Thanks.
     
  2. Yulia Kostina

    Yulia Kostina Guest

    0
     
    Hello

    Please check whether the migrated domain resolves correctly to the Plesk server.
    If it does please try to execute after migration
    /usr/local/psa/admin/sbin/websrvmng -a -v
    to rebuild site's configuration, it should work after
     
Loading...