1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Suggestion to Avoid CBM & PSA Database Inconsistancy

Discussion in 'Plesk 10.x for Windows Issues, Fixes, How-To' started by iltera, Mar 26, 2012.

  1. iltera

    iltera Basic Pleskian

    16
    60%
    Joined:
    Nov 1, 2011
    Messages:
    83
    Likes Received:
    0
    Hi IgorG,

    I tried to get different results on different installations, but saw that it always hapens even when I try that on a new installation without any data.

    When I create a Service Plan on Panel, and add it to CBM, a connection between panels is created. But, when I delete that plan from CBM, that connection stays on Plesk. I am talking about the Business Manager link that appears on Plesk Panel Service Plans, when it's added to CBM, or it's added from CBM. The report for that issue is below:

    ---------------------------------------------------------------
    PRODUCT, VERSION, OPERATING SYSTEM, ARCHITECTURE
    Microsoft Windows 6.1;build-7601;sp1.0;suite1296;product3, 10.4.4 Update #22

    PROBLEM DESCRIPTION AND STEPS TO REPRODUCE
    The connection link that is created when I add a Service Plan to the Panel from CBM, stays there when it's deleted from CBM. The only way to get rid of that is to delete the Service Plan from the Plesk Panel, too. Or to play with PSA database to find and delete that external_id.

    ACTUAL RESULT
    CBM connection stays on Plesk Panel, when it's deleted from CBM. When click on that Business Manager link, it gives an error like "Plan not found: guid=XXXXXXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXXXXXXXXXX" which is irritating.

    EXPECTED RESULT
    That connection link also had to be removed, because the CBM Plan is already gone!

    ANY ADDITIONAL INFORMATION
    I believe it's a bug that has to be fixed.

    If I am doing something wrong to produce that error, please tell me what is it. I don't want to walk around the databases to fix these kind of database inconsistancy issues.


    Thank you!
     
  2. IgorG

    IgorG Forums Analyst Staff Member

    49
    24%
    Joined:
    Oct 27, 2009
    Messages:
    24,572
    Likes Received:
    1,243
    Location:
    Novosibirsk, Russia
    Thank you for detailed report. I have forwarded it to developers for investigation. I will update thread with results.
     
Loading...