1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice

Webmail - nothing appears (php errors)

Discussion in 'Plesk for Windows - 8.x and Older' started by addstravel, Jun 25, 2005.

  1. addstravel

    addstravel Guest

    0
     
    When I open http://webmail.<domainname> I receive the following errors:

    Warning: main(PEAR.php): failed to open stream: No such file or directory in D:\Websites\webmail\horde\lib\core.php on line 26

    Warning: main(): Failed opening 'PEAR.php' for inclusion (include_path='D:\Websites\webmail\horde\lib;C:/inetpub/vhosts/webmail/horde/pear;./lib;.;./includes;./pear') in D:\Websites\webmail\horde\lib\core.php on line 26

    Warning: main(Log.php): failed to open stream: No such file or directory in D:\Websites\webmail\horde\lib\Horde.php on line 3

    Warning: main(): Failed opening 'Log.php' for inclusion (include_path='D:\Websites\webmail\horde\lib;C:/inetpub/vhosts/webmail/horde/pear;./lib;.;./includes;./pear') in D:\Websites\webmail\horde\lib\Horde.php on line 3

    Warning: _connect(DB.php): failed to open stream: No such file or directory in D:\Websites\webmail\horde\lib\Horde\DataTree\sql.php on line 1255

    Fatal error: _connect(): Failed opening required 'DB.php' (include_path='D:\Websites\webmail\horde\lib;C:/inetpub/vhosts/webmail/horde/pear;./lib;.;./includes;./pear') in D:\Websites\webmail\horde\lib\Horde\DataTree\sql.php on line 1255


    What can I do to resolve this?
    Thanks
     
  2. Mr.Incredible

    Mr.Incredible Guest

    0
     
    Repair php.ini in Horde directory - it uses it's own. Have you installed Zend? :)
     
  3. addstravel

    addstravel Guest

    0
     
    Hi,
    I maybe being a little show here but how do I repair the file? Do I change the values or recopy from another location?
    I havent downloaded zend, what is this?
    Thanks
     
  4. OlegB

    OlegB Guest

    0
     
    There is should be php.ini within %plesk_vhosts%\webmail\horde. Copy it into %plesk_vhosts%\webmail\. It may help. Also you can check path setting within php.ini.
     
  5. addstravel

    addstravel Guest

    0
     
    Can see the webmail interface but cant logon!

    Thanks, found the problem it was in the php.ini the file location in the 'Paths and Directories' section was incorrect!

    However, seems to be a problem now with the form submitting when attempting to login.... :(

    Thanks.
     
  6. cybernova

    cybernova Guest

    0
     
    whats the error u get ???
     
  7. addstravel

    addstravel Guest

    0
     
    I receive a javascript error:

    Line 51
    Char 9
    Object doesnt support this property or method

    ..../horde/imp/login.php
     
  8. cybernova

    cybernova Guest

    0
     
  9. TLGuy

    TLGuy Guest

    0
     
    I'm having the exact same symptom as the original post in this thread but I'm sure it is because I installed Zend Optimizer. The symptom goes away when I uninstall Zend. Since I need Zend for a particular application, how do I get Horde webmail functioning with Zend installed?

    php = 4.3.11.11
    zend = 2.6.2
    Horde = 3.0 (I think)
    Windows 2003 Standard

    Thank you.
     
  10. cybernova

    cybernova Guest

    0
     
    try this.

    cd to the plesk_bin

    websrvmng --reconfigure-webmail

    This should fix all mormal issues
     
  11. flyby

    flyby Guest

    0
     
    Hey

    I also install zend, and the same problem.
    When i try this reconfig webmail i got a nother error...

    "Can't find log rotation by ID '28'"

    Dos any one have any idea??
     
  12. OlegB

    OlegB Guest

    0
     
    As for Zend installation:

    http://kb.swsoft.com/article_150_975_en.html

    As for log rotation I can suggest the following:

    1. log into Plesk mysql
    2. Execute these queries:

    INSERT INTO `log_rotation` (id,period,max_number_of_logfiles) VALUES (999999,'daily',3);

    UPDATE `log_rotation`
    SET `id`=28
    WHERE `id`=999999
     
  13. flyby

    flyby Guest

    0
     
    Well It did not help, now the apache crach all the time..

    Apache HTTP server encountered a problem and needed to close:
    szAppName : Apache.exe szAppVer : 2.0.52.0 szModName : ntdll.dll
    szModVer : 5.2.3790.1830 offset : 000396d0

    The HTTP Filter DLL C:\Program Files\SWsoft\Plesk\Additional\Php\php4ts.dll failed to load. The data is the error.
     
Loading...