1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Domain showing in preview but not live - name has resolved

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by spsp, Oct 25, 2006.

  1. spsp

    spsp Guest

    0
     
    Hello,

    My domain is showing OK when I use the 'preview domain' button in Plesk, but I just get the Plesk Default page if I try to view it in a browser.
    The domain name has definately resolved to the correct server as otherwise it wouldn't be finding the Plesk default page - previously it was on a server using cPanel.

    If I look in the vhosts directory, I can see that a folder tree has been created for my domain, but there is also a 'default' folder, and it looks like that's the folder being served for the domain.
    If I rename this folder (eg to defaultOLD) then the I get a 404 error for the domain.

    So, what haven't I done? How do i get my domain to show up on the web?

    Thanks
     
  2. interversal

    interversal Guest

    0
     
    I've had the same problem,
    annoyingly there seems to be something going on inside 'the box'. That just takes a few hours to sync up before the site magically works.
    Update the TTL settings on your domain, and restart the DNS, but if that doesn't work, just wait ...

    Useful plesk commands
     
Loading...