1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Horde webmail page won't show up -server not found

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by AnnDee, Feb 1, 2006.

  1. AnnDee

    AnnDee Guest

    0
     
    I'm new to plesk (7.5.4 on suse linux 9.3) and I don't know how to face this problem:
    I have activated the webmail feature for my domain and email adresses, but when I'm clicking on the webmail icon, the Horde webmail page won't show up -server not found error.

    There seems to be a proper psa-horde installation in /usr/share/psa-horde and I've tested 2 psa-horde rpms.
    qmail is running and I am able to send and receive email.

    Is this a plesk configuration problem or a DNS problem which I have to discuss with my hoster?

    Thank you for an answer.
     
  2. dahamsta

    dahamsta Guest

    0
     
    Did you add a CNAME or A record for webmail.thedom.ain?
     
  3. AnnDee

    AnnDee Guest

    0
     
    My problem is solved. There was an A record for webmail.thedomam.ain in the plesk custom dns, but the Nameserver of my hoster ignored plesk's custom DNS settings.
    So it had to be added there.

    Best Regards...
     
Loading...