1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

html problems

Discussion in 'Sitebuilder 4.0 for Linux' started by bankable, Aug 8, 2008.

  1. bankable

    bankable Guest

    0
     
    i'm having issues viewing my html. i insert the codes using the script module just as the help directions instructed me to, however when i publish my site, i don't see the html. what could be wrong here?
     
  2. abezborodova

    abezborodova Guest

    0
     
    Sitebuilder site has a certain structure, your html page may be hidden in another location, try browsing through the published site and look for the missing page.
    If the page is still missing, investigate Sitebuilder publishing logs at Server -> Logs, it may happen that something prevents correct publishing.
     
  3. bankable

    bankable Guest

    0
     
    i'm not sure what you mean by 'the missing page'? as you know site builder has templates that can be used for your site and modules to insert the html. when you say 'missing page', i'm not sure what i'm looking for....
     
  4. Dmitry Frantsev

    Dmitry Frantsev Golden Pleskian

    28
    57%
    Joined:
    Sep 19, 2005
    Messages:
    1,911
    Likes Received:
    0
    As I understand inserted code into Script modules does not work, doesn't it? If so, most probably code is not valid one. Could you please give me the code which you are trying to insert? I could check it from my side and verify.
     
Loading...