1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Plesk 11 not working, new install CentOS 6

Discussion in 'Plesk 11.x for Linux' started by ssserver, Jul 25, 2012.

  1. ssserver

    ssserver Guest

    0
     
    Hi

    i installed Plesk 11 on an fresh CentOS 6.2 installation with the one click installer but panel is not loading.
    ok, i re-installed CentOS 6.2 and installed Plesk 11 with the autoinstaller, same problem:

    but if i try to open the plesk panel in a browser, i get a timeout?
    httpd is running, but i can`t see the default page...

    i try to disable selinux, same problem.

    any idea?

    thanks...
     
  2. Jayson

    Jayson Basic Pleskian

    26
    23%
    Joined:
    May 10, 2005
    Messages:
    95
    Likes Received:
    0
    Did you open port 8443 ? Normally the firewall module is not activated after installation.
     
  3. ssserver

    ssserver Guest

    0
     
    strange, thank you, thats it!

    firewall is running, after disabling the panel appears.
     
  4. Jayson

    Jayson Basic Pleskian

    26
    23%
    Joined:
    May 10, 2005
    Messages:
    95
    Likes Received:
    0
    Yes, iptables is running with the default rules. Firewall module in plesk overwrites this.
     
  5. ssserver

    ssserver Guest

    0
     
    Ok, never had this issue in the last years...

    i disabled iptables for now.

    is there anything that i have to do ? or just set up plesk in my browser?
     
  6. Jayson

    Jayson Basic Pleskian

    26
    23%
    Joined:
    May 10, 2005
    Messages:
    95
    Likes Received:
    0
    I don't know about disabling it. I just add a rule to allow 8443.

    -A INPUT -m state --state NEW -m tcp -p tcp --dport 8443 -j ACCEPT

    Once you login to the browser, go to your extensions under server management and activate your firewall rules. (if you have the component installed)
     
  7. EugeneL

    EugeneL Regular Pleskian

    20
    57%
    Joined:
    Feb 18, 2011
    Messages:
    461
    Likes Received:
    0
    Have you tried this link from "Congraulations" message - https://111.222.33.444:8443/ ?
    Do you see any browser redirects before the timeout?
     
  8. John Bo

    John Bo Guest

    0
     
    Using Plesk 11 will not function properly with centos 6.2 and will fail all the way along
    Centos 6.3 with 11
     
  9. IgorG

    IgorG Forums Analyst Staff Member

    49
    24%
    Joined:
    Oct 27, 2009
    Messages:
    24,564
    Likes Received:
    1,243
    Location:
    Novosibirsk, Russia
    CentOS 6.3 is not supported by Plesk yet. Read Release Notes.
     
  10. Red Paint

    Red Paint Basic Pleskian

    26
    23%
    Joined:
    Aug 19, 2009
    Messages:
    78
    Likes Received:
    1
    Hello Igor,

    Any idea when CentOS 6.3 support might become available?

    Thanks
     
  11. Jayson

    Jayson Basic Pleskian

    26
    23%
    Joined:
    May 10, 2005
    Messages:
    95
    Likes Received:
    0
    Originally 6.2 was installed, but somewhere along the way we've been yum'd up to 6.3. Plesk seems to be running the same as before. Can you tell me of any problems people have experienced?

    Thank you
     
  12. IgorG

    IgorG Forums Analyst Staff Member

    49
    24%
    Joined:
    Oct 27, 2009
    Messages:
    24,564
    Likes Received:
    1,243
    Location:
    Novosibirsk, Russia
    We expect support of CentOS 6.3 for Plesk 11 on this week or next week.
     
  13. Roy Boverhof

    Roy Boverhof Basic Pleskian

    23
    23%
    Joined:
    Mar 1, 2009
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    I just installed a clean vps with Plesk 11... same problem, after installing I can't reach the control panel.

    Disabling iptables does the trick... but that doesn't seem right. How do I proceed?
     
  14. IgorG

    IgorG Forums Analyst Staff Member

    49
    24%
    Joined:
    Oct 27, 2009
    Messages:
    24,564
    Likes Received:
    1,243
    Location:
    Novosibirsk, Russia
    Have you tried to troubleshoot it with help of article http://kb.parallels.com/111283 ?
     
  15. Roy Boverhof

    Roy Boverhof Basic Pleskian

    23
    23%
    Joined:
    Mar 1, 2009
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    This is my 2nd attempt, the first time I installed the firewall module... this time I didn't select this component.
     
  16. Roy Boverhof

    Roy Boverhof Basic Pleskian

    23
    23%
    Joined:
    Mar 1, 2009
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    I just reinstalled the plesk firewall component, logged in and restarted: service psa-firewall restart after I enabled the firewall... how hard can it be to get your software running on a a COMPLETELY CLEAN, FRESHLY INSTALLED server.

    Earlier I followed the exact same procedure on a Centos 6.2 box and that worked fine... I wonder if Parallels does this **** just to annoy me?

    Anyway, thanks for wasting an entire evening of my life!
     
Loading...