1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Plesk gets stuck when adding/modifying/deleting domains !

Discussion in 'Plesk for Windows - 8.x and Older' started by spotz, Oct 28, 2005.

  1. spotz

    spotz Guest

    0
     
    Hi,

    I am facing a serious problem with Plesk (7.5.3 for windows) getting stuck when adding/modifying/deleting domains...

    Say, if I am hosting a new domain, on clicking the create button, the page will just wait and wait till infinity. When I go back and check the domain listing, the new domain would show up partially created with the hosting setup showing disabled. I am also not able to manually enable the hosting setup for this domain by clicking on the Setup button. The same infinite wait comes up...

    Also, if i try to remove this mess of a domain, I cannot delete this partial setup domain either...The page just seems to get stuck with the browser's progress bar just inching slowly ahead and in the end comes a 'page cannot be displayed' message.

    Can any of you folks point out any possible cause of this problem...Has anyone faced this problem before....??
     
  2. Toepes

    Toepes Guest

    0
     
    Same problem overhere. It happened when i tried to restore a domein from a Plesk Backup. Everything seems to be restored, except it doesn't work.

    First - - looking in the IIS list the domain wasn't in the list. So i added it manually.

    Removing or disabling the domain doesn't work.

    I don't know if it would be a solution by deleting the domain in the Plesk database and in IIS.

    Does anyone have a workaround ??
     
Loading...