1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Problem "Some fields are empty or contain a improper value!"

Discussion in 'Plesk for Windows - 8.x and Older' started by _gus_, Jan 23, 2006.

  1. _gus_

    _gus_ Guest

    0
     
    I will post the order of problems..

    First , when i start the instalation, plesk setup said me that "Aplication Server IIS (Wolrd Wide Web)" was not installed.

    PS: When i go into control painel , it say me that "Aplication Server IIS (Wolrd Wide Web)" is installed

    PS2: I already restart pc 1x after instalation of IIS.

    I mark "Ignore ploblems and continue instalation", ok ... the instalation was finished without errors...

    Step 2:

    When i went login in plesk with admin for first time:

    https://localhost:8443/login.php3

    admin/mypassword .. i receive this erro!



    [​IMG]

    PS: My host name is true... Examplo. My hostname full is Zeus.. i wrote "zeus" on box.. and i got a error...

    Plx, some1 tell me how to solve this .. i really need instal plesk.
     
  2. swarm

    swarm Guest

    0
     
    Firs of all there must be some of IIS components installed like ftp, asp, ssi and other so possibly there is still something not installed.

    As for initial Plesk setup, you need put full domain name like 'host.domain.com'. I hope this will be helpful.
     
  3. _gus_

    _gus_ Guest

    0
     
    Correction

    I said a wrong information...

    "When i start a instalation plesk say me Aplication Server IIS (World wide web) was not installed"

    True information:

    He say me only that Wolrld Wide Web Services was not instaled, but i already installed it ...

    I will try the full hostname and post it here... thx xD
     
  4. jbuts

    jbuts Guest

    0
     
    Actually you should check this service via Add\Remove programs -> Add\Remove Windows components -> Application server -> Internet information service -> World Wide Web Services.
     
Loading...