1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Problems after updating

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by digiter, Dec 1, 2006.

  1. digiter

    digiter Guest

    0
     
    [FIXED] Problems after updating (HORDE)

    I've update Plesk from 8.01 to 8.10 (using the internal function)

    now I've Dr.Web unable to start

    with this error

    Key file: /opt/drweb/drweb32.key - Key file not found!
    A path to a valid license key file does not specified.
    Plesk authorization failed: HTTP request error [6]
    Error: Plesk Software not running.



    Unable to access to webmail
    (horde/imp/login.php?imapuser=<omitted>&logout_reason=failed)


    (I didn't got any answer from support)
     
  2. digiter

    digiter Guest

    0
     
    Updated ...
    DrWeb needs a key. Without it doenst start.


    Horde reports this error
    HORDE [error] [imp] FAILED LOGIN XX.XX.XX.XXX to localhost:143[imap/notls] as name@domain.it [on line 258 of "/usr/share/psa-horde/imp/lib/Auth/imp.php"]

    Can someone explain this issue?

    I mean, when I try to login to webmail with Opera, IE, Firefox and Safari on another computer Webmail shows the message access failed.
    Using an mail client the user can use the mail etiher on IMAP4 or POP3 mode, the only problem is in the webmail section
     
  3. digiter

    digiter Guest

    0
     
    No answer?
    That's the way about Plesk supports customers?

    No answer via forum
    No answer from each mail.

    ... And I've to give back money to my customers becouse webmail still doesn't works.

    ...
     
  4. digiter

    digiter Guest

    0
     
    FIxed my Horde problem:

    i've changed in file
    /usr/share/psa-horde/imp/config/server.php

    the line

    'server' =>'localhost',

    with

    'server' => 'the_IP_Addres_of_my_Server',

    and now the problem is fixed!

    I can access at my webmail using

    webmail.domainnane.domainext

    (the problem is related to IMAP i Think or to some config on the web)
     
  5. Herby

    Herby Guest

    0
     
    really?
    Bec. on 7.x it started but scanned only 5 Mailboxes for free.
     
Loading...