1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Sitebuilder shop+picture modules don't work

Discussion in 'Legacy Sitebuilder Software' started by Beto, Oct 7, 2005.

  1. Beto

    Beto Guest

    0
     
    Hi,

    I've installed the latest version of sitebuilder on my server but two modules 'shop + photo gallery' won't work.

    When I add a page with the module and I want to edit it by double clicking on the module I always get the page 'page cannot be displayed'.

    Has anyone any idea how to solve this?

    Sw-Soft is trying to fix it (for a week now) but they don't find the solution for it.

    They have tried to recompile the httpd package and installed php-4.3.11 package.

    Everything withoud succes.
     
  2. Beto

    Beto Guest

    0
     
    I have finally found why the shop wasn't working.

    In front of my servers I have a firewall (Netasq) and while opening the shop module, sitebuilder posts information to the next page.

    There is something wrong with this post action and the firewall blocked this action:

    "XSS prevention - POST: suspicious tag with event found in datas"

    I needed to disable this on my firewall and then the shop was working.

    In the Firewall Manager "POST: suspicious tag with event found in datas change the Action to PASS.

    I hope this will solve some problems if you use a hardware firewall in front of your servers.
     
Loading...