1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Slow or no email but only from single domain

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by InnerChild, Jul 10, 2006.

  1. InnerChild

    InnerChild Guest

    0
     
    So I seem to be having a weird problem, been running Plesk now without updates or anything else for about 8 months. Everything has been fine and now in the last few days I seem to be having a weird problem. If I send a email to myself it can take upwards of 10- 20 minutes before it is delivered. Now is someone else in the company emails me I may not even get it.

    So the twist is if I email someone else they get it right away or if they email me there is no problem. Nothing on the server has changed but I have this new problem.

    One thing I have noticed that probably indicates that it isn't a Ples thing is that I can login to webmail and the emails seems to deliver but if I am using Outlook there is problems. So I guess this is a Outlook problem I have.....

    Any suggestions?

    Thanks,

    IC
     
  2. jamesyeeoc

    jamesyeeoc Guest

    0
     
    On the client PC, try disabling any/all firewalls and antivirus/antispyware/antispam/antiadware programs (just to do short time testing) and run a couple of quick tests to see if any of them are the source of the problem.
     
Loading...